AİLE OTURUM İZNİ

Paylaş:

Aile Oturum İzni Başvurusu

Aile oturum iznine başvurmak isteyenler, 20 gün içerisinde bu başvuruda bulunmalıdırlar. Bu başvuruda, başvuruyu yapan kişinin yanında, Garantörden(eş) de destek dökümanları gerekmektedir. Başvuran kişiden biyometrik fotoğraf (4 adet), pasaport fotokopisi, İmzalı Başvuru formu gibi dökğmanlara ek olarak, farklı destekleyici dökümanlar istenecektir. Ayrıca Garantör kişiden de Banka hesap dökümü, yerleşim yeri belgesi gibi dökümanların yanında,  Evlilik Belgesi (eğer evlilik yurt dışında gerçekleştiyse, Konsolosluk ve Kaymakamlık onaylı olmalı) de istenecektir.

IFO olarak bu süreçte size her konuda yardımcı olacağız ve bürokratik işlemler süresince gerekli bilgiyi vereceğiz. 

Sorularınız için info@istanbulforeignersoffice.com adresine email atabilirsiniz ve +90 212 249 67 57 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

evlilik ile ilgili görsel sonucu

Paylaş: